In 25 minuten mooie, spontane foto's?

Fijne momenten creëren met je geliefdes en omzetten in tastbare en mooie herinneringen.

Ook onwijs tof als moederdag cadeau ♡

Mijn naam is Raisa en ik ben mama van Keoni. Als fulltime fotograaf heb ik de afgelopen jaren de mooiste momenten mogen vastleggen en omgezet in fijne herinneringen voor mijn klanten. Bruiloften, zwangerschappen, newborns en koppels. Ze hebben twee dingen gemeen: liefde en een moment om nooit te vergeten.

Het is al jaren een doel om een eigen studio te hebben. Een plek met prachtig licht, waar ik mooie diverse settings kan maken, de mooiste beelden kan creëren en mijn klanten kan ontvangen

Dit doel heb ik gerealiseerd! Ik heb sinds half maart 2021 een eigen studio in hartje Delft. Ik heb al een aantal shoots mogen doen en mijn klanten zijn meer dan tevreden met het resultaat. Dus op naar een mooie openingsactie!

Ben jij klaar met selfies waar je - gekleed in je huispak en knot - half of niet op staat? Heb jij interesse in mooie, ongedwongen foto's van jou en je geliefde? Heb je behoefte aan een mooie herinnering met hoog resultaat

Bekijk het aanbod.

Een middagje spelen samen met Raisa en haar camera! Jeetje wat hebben wij genoten van de shoot. De resultaten zijn zelfs nog leuker dan ik ooit had durven dromen!! Top fotografe om mee te werken.
Cezan

Openingsactie!

Sinds kort heb ik een eigen fotostudio in het centrum van Delft waar ik onwijs mooie foto's kan maken. En bij deze opening en mijlpaal hoort natuurlijk een gigantisch mooie actie. Ik zou het onwijs leuk vinden jullie hier te ontvangen!

Boek een fotoshoot in mei en plan voor juli een fotoshoot in!

Mama geeft haar zoon een fijne knuffel

null

null

null

Jij krijgt

  • In korte tijd prachtige foto's!
  • Geen langzame sessies maar afwisseling
  • Een professionele fotograaf met eigen daglicht studio
  • Geen selfies, maar mooie foto's samen
  • Foto's met jezelf erop, in plaats van dat jij de foto maakt
  • Iemand die jullie aanstuurt om de mooiste foto's te creëren
  • Hoge resolutie foto's die je aan de muur kan hangen
  • Een fijn moment met je geliefden
  • Een mooie herinnering

Voor wie

Tijdens een sessie in de studio kan je portretten laten maken van jezelf, maar je kan dit ook samen met iemand anders doen. Bijvoorbeeld met je kind of kinderen, maar met je partner of gezin kan natuurlijk ook. Wil je een bijzonder moment laten vastleggen als bijvoorbeeld de zwangerschap of  borstvoeding? Onwijs tof!

null

Samen met papa en mama knuffelen op bed

null

null

Raisa is erg leuk met kinderen, binnen no time was mijn iets wat verlegen dochtertje op haar gemak. Resultaat: Spontane foto’s met mooie sfeer- en detail foto’s er tussendoor. Bedankt Raisa!
Tess

Investering

Boek voor juni 2021 een shoot en plan deze voor juli 2021 in

€ 75,-

– Je persoonlijke selectie van 5 foto’s samenstellen

– Een fotoshoot van 25 minuten

– Voor 2 personen

– Je ontvangt de foto’s in een persoonlijke galerij

– Je ontvangt de foto’s in hoge resolutie

In de studio

De meest gestelde vragen

null

Ik ben niet fotogeniek

Je hoeft niet fotogeniek te zijn voor de meest mooie foto's. Het moment maakt de foto. Dus je mag vooral lekker genieten!


Mijn partner haat fotoshoots

Het is een korte shoot van 25 minuten, dat heeft je partner vast wel voor jou over! En uit ervaring zijn het vaak deze partners die uiteindelijk de meeste lol hebben!


Kan ik een extra persoon erbij boeken

Ja, natuurlijk! Dit kost €15 per persoon en je krijgt er een extra foto bij. Let wel op: alleen uit 1 gezin.