Jullie gaan trouwen, Gefeliciteerd!

null  null

Jullie mooiste trouwfoto's

Een bruiloft is de dag waarop twee mensen nog meer ja zeggen tegen de liefde voor elkaar. De dag waarop hun liefde gevierd wordt met hun favoriete personen. Als bruidsfotograaf leg dit graag vast en lever ik met liefde een heleboel trouwfoto's.


Als bruidsfotograaf op jullie bruiloft sta ik volledig aan en beweeg ik rustig en onopvallend door de dag. Ik let op details van groot tot klein en speel hierop in. Ik wil de echte momenten vangen en het verhaal van de dag vastleggen als hoe deze is.


Ik ben dol op intieme bruiloften vol liefde en mooie momenten. Bruiloften die mooi zijn aangekleed met prachtige details. Bruiloften die voelen als een avontuur.

Welkom!

null

null null

Tarieven

Je kan mij boeken als jullie trouwfotograaf vanaf €1395 voor 6 uur fotografie. Je krijgt minimaal 300 foto's en een luxe album van 20x20cm + 20 pagina's die je kan upgraden naar een fine art luxe trouwalbum. Binnen een week na de bruiloft ontvangen jullie een preview.


Willen jullie meer informatie? Vraag dan de trouwbrochure aan via het formulier onderaan de pagina.

null null

Trouw verhalen

null

Trouwen in Amsterdam

Sebastian & Stefanie

null

Reacties van bruidsparen


Reacties van bruidsparen

Mijn hemel wat hadden wij het getroffen met Raisa! Naast dat ze echt fantastische foto’s schiet (ik kan iedere x wel weer janken van blijdschap als ik onze foto’s zie!) is ze ook heel erg fijn in omgang. Wij zijn een stel dat eigenlijk nooit op de foto gaat en dat ook heel ongemakkelijk vindt, maar met Raisa liep het allemaal zo soepel. Ze weet je echt perfect op je gemak te stellen en geeft daar waar nodig wat tips. Daarnaast heeft ze alle bijzondere en intieme momenten precies vast weten te leggen! Raisa is in een woord echt FANTASTISCH en een absolute aanrader voor iedereen!

Tim & Robin


Raisa was onze trouwfotograaf op 3 september 2021. We zijn echt ontzettend blij met hoe zij te werk ging. Op de dag zelf gaf ze goede aanwijzigingen, wist ze precies welke momenten belangrijk waren voor de foto en hoe ze iedereen enthousiast kon krijgen. De foto's en het album wat we daarna kregen zijn echt heel bijzonder en mooi geworden. Daarbuiten is Raisa ook nog eens een leuk persoon om erbij te hebben op de trouwdag :) Dikke aanrader en 5 sterren!

Oscar & Marjolein

We planned our wedding very last minute and were really happy that Raisa could be our photographer. She is 'the photographer you don't realise is there' and at the same time 'the photographer who gets all the right shots'. On top of that, she's very friendly and easy-going. Definitely recommend her.

Trevor & Desire


Voor onze bruiloft waren wij opzoek naar een fotograaf die bij ons paste en wij kunnen zeggen dat dit gelukt is. Raisa is een super leuke en getalenteerde fotograaf die onze dag perfect heeft vastgelegd. Na ons eerste gesprek werd al snel duidelijk dat er een goede klik was en Raisa goed luisterde naar onze wensen en meedenkend te werk ging. Tijdens de trouwshoot wist Raisa ons goed te instrueren om dat perfecte plaatje te krijgen. Maar ook spontane foto’s en detail opnames staan er allemaal op.
Tijdens de bruiloft merkte je bijna niet dat Raisa er was en toch wist zij iedereen goed aan te sturen om alles goed op de foto te krijgen. Uiteindelijk zijn het sprookjesachtige plaatjes geworden met mooie kleuren en compositie. Wij hebben ook het fotoboek bij Raisa besteld en deze is van zeer hoge kwaliteit.

Mitchell & Eline

null null

null null

Aanvraag formulier voor jullie bruiloft

null